Ginekologija

Laseri mogu da budu ključni pribor za efikasne ginekološke zahvate.

Ovih dana, laserska hirurgija se dokazala kao nezamenjiva u ginekologiji. Fotonine dvostruke zlatne standardne talasne du\ine su se pokazale kao veoma korisne u tradicionalnim tretmanima, u tretmanima anatomskih lokacija koje su teško dostupne, ali i u drugim novim kozmetičkim zahvatima.

Postoperativni rezultati su sjajni sa totalnom re-epitelizacijom, brzim zarastanjem rane i povećanim lokalnim imunitetom. Dodatno, pošto je tretman laserom gotovo bezbolan, pacijentov komfor i zadovoljstvo su uvećani.

Fotonin Er:YAG laser je veoma koristan kod tretmana velikih oštećenja grlića uterusa i vagine kao i HVP lezija pri čemu se zbog svojih sterilišućih osobina može koristiti i na inficiranom tkivu.

R09-2G ginekološki ručni dodatak pruža jednostavne i udobne za manevrisanje kolposkopne preglede, dok se lako zamenjivim produžetcima omogućava kontinualna upotreba uz obezbedjenje sterilnih uslova.

Paleta Fotoninih laserskih sistema, kompatibilnih sa R09-2G ručnim dodatkom koji su pogodni sa ginekološke zahvate su: SP Plus, SP Dualis, XS Dualis, XS Fidelis.

Testimonials

"Bezbedni i jednostavni hiruški zahvati!"

"Sa ovima laserima sad mogu da uklanjam oštećenjima u slojevima od samo nekoliko mikrona sa malo ili bez termalnog oštećenja tkiva. Ova preciznost omogućava da se delikatni zahvati obavljaju lako."

Prednosti lasera u ginekologiji

  • Odlični klinički rezultati
  • Malo ili bezbolno vršenje tretmana bez upotrebe anestetika
  • Simultana dezinfekcije, totalna re-epitelizacija i brzo zarastanje
  • Povećanje lokalnog imuniteta
  • Bezkontaktne, neinvazivne i veoma precizne operacije

Događaji

Na tej strani trenutno ni še nobenih podatkov.

Vesti iz ginekologije

Na tej strani trenutno ni še nobenih podatkov.